Skip to content

putkiremontit

Moniin taloihin on tulossa putkiremontti. Yleensä joudutaan uusimaan käyttövesiputkisto ja vanhemmissa taloissa myös viemärit joko kokonaan tai osittain.

Komposiittiputkisto
Uponor komposiittiputkisto on siisti ja huomaamaton ratkaisu.

Patteriputkistoa joudutaan uusimaan tyypillisesti silloin kun se on kulkenut vanhojen pesutilojen lävitse tai huonosti salaojitetun talon kosteassa alapohjassa. Näissä tapauksissa putkisto syöpyy ulkopuolelta puhki. Sisältä ulospäin syöpyminen on harvinaista, syynä on esimerkiksi jatkuva hapekkaan veden syöttö järjestelmään.

Useimmiten patteriverkostosta täytyy uusia sulku- sekä termostaattiventtiilit ja joissain tapauksissa myös itse lämpöpatterit uusiin ja tehokkaammin lämpöä luovuttaviin malleihin.

Komposiittiputki
Käyttövesiputket menevät pieneen tilaan ja ovat siistejä.

Käyttövesipukiston uusinta tehdään tyypillisesti pinta-asenteisena Uponor -komposiittijärjestelmällä. Valmiiksi valkoiset putket ovat asennuksen jälkeen käyttövalmiita ilman työlästä maalusta.

Vesipisteet toimivat koko remontin ajan, yleensä vedenjakeluun tulee katkos viimeisenä työpäivänä siten että illalla vesipisteet toimivat normaalisti.

Tyypillinen pientalon käyttövesiputkiston remontti kustantaa noin 3000 – 6000 euroa riippuen talon koosta ja uusittavien kalusteiden määrästä. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Rakenteita avattaessa putkistoksi valitaan yleensä pex- putki suojaputkessa aivan kuten uudisrakennuksissa.

Lattiakaivo
Suihkuhuoneen lattiakaivo. Vanhan kaivon korokerenkaat olivat vuotaneet lattian väliin.